Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Evlilikte cinsel yaşamı canlandırmak için çiftler ne yapabilir?

Evlilikte cinsel yaşam ile ilgili merak ettikleriniz... Evlendikten sonra cinsel yaşamın monotonlaşma sebepleri nelerdi? Çocuk sahibi olmak ...

Evlilikte cinsel yaşam ile ilgili merak ettikleriniz... Evlendikten sonra cinsel yaşamın monotonlaşma sebepleri nelerdi? Çocuk sahibi olmak çiftleri birbirinden cinsel manada uzaklaştırır mı? 

Cinsel yaşam içinde kalitenin azalması mı, cinsel ilişki sayısının düşmesi mi sorun olarak kabul edilmeli? İzleyin, evlilikte doyurucu bir cinsel yaşam için yapılabilecekler nelerdir, ne zaman profesyonel destek alınmalıdır, uzmanından öğrenin. Evlilikte cinsellik biterse, bu bir boşanma nedeni olabilir mi? Yanıtlar UZMANTV'de... Neden cinsel hayat evlenmeden önceki gibi canlı değildir? Sorun daha çok erkekten mi kadından mı kaynaklanır? Erkekler elde etmeyi mi sever? Hangi etkenler aslında evlilik sebepli değil de, dış etkenlerdir? Çiftler hangi sıklıkta cinsel ilişkiye girerse bunu normal kabul etmelidir? Seyrek ama kaliteli, doyurucu bir cinsel hayat varsa bu durumda sorun yok denebilir mi? Aldatmalara yol açabilir mi? Çiftlerin arasındaki gerilimin artmasına neden olur mu? Cinsel hayatın monotonlaşması ilişkinin hangi alanlarına yansır? Çiftlerin iş hayatına yansır mı? Çocuk sahibi olduktan sonra erkek karısına başka bir gözle bakmaya başlayabilir mi? Kadın çocuğa çok zaman ayıracağı için bu durum cinsel yaşama olumsuz yansıyabilir mi? Cinsel hayat sona erdiyse ve çabalar işe yaramadıysa çiftler ayrılmalı mı? Bu konu bu denli önemsenmeli mi? (Bunun için çabalamak işe yarar mı? Tek taraflı çaba olması durumunda ne olur? Bu konuyu konuşmak mı yoksa cinsel hayatı canlandıracak girişimlerde bulunmak mı çözüm olur? Bunun için terapi programları var mı? Bu terapilerde ne konuşulur? Terapiler ne kadar işe yarar?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle