Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

İçli köfte nasıl yapılır?

İçli köfte yapımı ile ilgili merak ettikleriniz...  İzleyin, içli köftenin içi ve hamuru nasıl hazırlanır, içli köfte nasıl kızartılır, uz...

İçli köfte yapımı ile ilgili merak ettikleriniz... 

İzleyin, içli köftenin içi ve hamuru nasıl hazırlanır, içli köfte nasıl kızartılır, uzmanından öğrenin. İçli köfte için gereken malzemeler nelerdir? İçli köftenizi nasıl sunabilirsiniz? Yanıtlar UZMANTV'de! İçli köftenin iç ve dış malzemeleri neler? Kişniş ve/veya irmik mutlaka bulunmalı mı? İçli köfte için nasıl bir kıyma tercih edilmeli? İçli köftenin bulguru nasıl olmalı? Karışımda un bulunmalı mı? Karışım ne kadar süre yoğrulmalı, doğru kıvamı nasıl anlarız? Yoğururken neye dikkat etmeli? Dışını hazırlarken iç malzemeyi nasıl bekletmeliyiz? Bulgur ne kadar önce, ne kadar süreyle ıslatılmalı? Dışı nasıl şekillendirilmeli? Parçaların büyüklüğü nasıl olmalı? Kapatırken patlamaması için nelere dikkat etmeli? Haşlama içli köftenin içini hazırlarken farklı bir malzeme konur mu? Haşlama içli köftede ne tür bir yağ kullanılır, yağ ne zaman eklenir? İçli köfte ne kadar süre haşlanır? Su sade midir; tuz, limon vb. suya mı içine mi katılır? Haşlamada köftelerin bozulmaması ve lezzeti açısından püf noktalar neler? Kızartma içli köftenin içine veya dışına farklı bir malzeme konur mu? Kızartmada nasıl bir yağ kullanmalı? Yağ ne kadar kızdırılmalı? Köfteler ne kadar süre kızartmalı? Kızartırken nelere dikkat etmeliyiz? İçli köftenin sosu nasıl hazırlanır? İçli köfteye sos eklemek şart mı? İçli köfte sıcak mı ılık mı servis edilmeli? İçli köfte hangi garnitürlerle servis edilir?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle