Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Leyla ile Mecnun'un Müzik Dehası Mehmet Erdem Albüm Çıkarıyor

Leyla ile Mecnun’un müziklerini yapan ve internet ortamında şarkıları büyük ilgi gören Mehmet Erdem, Mart ayında kendi albümünü çıkaracağını...

Leyla ile Mecnun’un müziklerini yapan ve internet ortamında şarkıları büyük ilgi gören Mehmet Erdem, Mart ayında kendi albümünü çıkaracağını duyurarak hayranlarını sevindirdi. Çeşitli film ve diziler için yaptığı müziklerle konuşulan sanatçı, bu sefer de “Hakim Bey” adlı çıkış şarkısıyla ses getireceğe benziyor!

Uzun yıllardır farklı projelerle müzik dünyasının içinde yer alan Mehmet Erdem, son dönemin en sevilen dizilerinden “Leyla ile Mecnun”un da müziklerini yapıyor. “Deli Deli Olma” adlı filme Özgür Akgül ile beraber yaptığı müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül alan Mehmet Erdem, kariyeri boyunca yaptığı film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirmiş bir sanatçı… “Çalgı Çengi”, “Memleket Meselesi”, “Sizi Seviyorum”, “Polis”, “Dol”,“Avrupa Avrupa”, “Kalbim Seni Seçti”, “Kalpsiz Adam”, “Sınıf” gibi birçok başarılı film ve dizinin müzikleri de bu listede yer alıyor.



Şimdi de kendi albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan sanatçı, yeni albümünden sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan “Hakim Bey” adlı şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Mehmet Erdem’in kendine has vokaliyle Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albüm, Mart ayı içerisinde raflardaki yerini alacak.

Bir bumads advertorial içeriğidir.


Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle