Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Tesettürde Bahar Modası

Sezonun dinamik moda tasarımcıları her türlü tarza ve zevke uygun tasarımları ile isimlerinden çokca söz ettiriyor. Bu tarzlardan bir tanesi...

Sezonun dinamik moda tasarımcıları her türlü tarza ve zevke uygun tasarımları ile isimlerinden çokca söz ettiriyor. Bu tarzlardan bir tanesi de 2013 İlkbahar / Yaz Tesettür Modası.

Gelin sizlerle birlikte bu sezon tesettür de neler moda onlara göz atalım.

Bu sezon tesettür modasına; mavi, bakır tonları, toprak renkleri , yeşil, sarı ve pembe renkleri hakim olacak. Eşarplarda ise karışık desenler ve çiçekli modeller tercih ediliyor. Tercihiniz desenli bir eşarp modelinden yana olursa kıyafet seçiminizin sade olmasına dikkat etmelisiniz. Desenli bir eşarp modeli sade renklerle kombine edildiği zaman görünüşünüz gözleri yormayacak ve sade şık bir bayan olmanızı sağlayacak.

Tesettürde moda takipçisi bayanların bu sezon iri altın renkli düğmeli bele oturan ceket modellerini de tercih ettiklerini unutmayın.

Gardrobunuzu açtığınızda 2013 ilkabahar / yaz sezonu boyunca sizi yansıtacak birşeyler bulamıyorsanız eğer Modanisa İndirim Kodu ‘na mutlaka bir göz atın. Sezonun en çok tercih edilen ürünlerine, avantajlı fiyatlarla sahip olacağınızdan hiç şüphe yok!

Birbirinden şık eşarplarınızla adeta çerçevelediğiniz cildiniz için ise Misspera İndirim Kodu’nda kaliteli ve uygun fiyatlı bakım ürünlerini ekstra %15 indirimlerle satın alabilirsiniz.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle