Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Kadınların sevdiği erkek kokuları

Birini beğenmekte koku çok önemli bir faktördür. Kadınların da erkeklerde en çok dikkat ettiği özelliklerden biri güzel kokmalarıdır.  Evo...

Birini beğenmekte koku çok önemli bir faktördür. Kadınların da erkeklerde en çok dikkat ettiği özelliklerden biri güzel kokmalarıdır. 

Evoria.com’a göre feromon içeren ve bu yüzden kadınların arzularını uyandırıp, o kokuyu süren erkeğin çekiciliğini arttıran bazı parfümler var. O kokuların hangileri olduğunu Evoria.com sizler için araştırdı.

Baştan çıkaran vanilya kokusu
Tıpkı çikolata gibi tatlı ve davetkâr bir koku olan vanilya kokusu, erkekte de kadında da cinsel çekiciliği arttırır. Kadınlar vanilya kokulu erkekleri daha çekici bulurlar. Jean Paul Gaultier Le Male, vanilya kokmak isteyen erkekler için ideal bir erkek parfümü. Evoria.com’da indirimlerle bulabileceğiniz bu koku; vanilyanın tatlılığını içeriyor.

Paçulinin afrodizyak etkisi
Paçuli son yılların gözde kokularından biri. Evoria.com uzmanları, paçulinin afrodizyak etkisinin yanı sıra gerçekten çok güzel bir parfüm kokusu olduğunun altını çiziyor. Uzmanlar, paçulinin fiziksel enerjiyi de arttırdığına inanıyor. Evoria.com’un paçulinin etkisinden yararlanmak isteyen beylere önerisi Hugo Boss Bottled No.6. Paçuli, meşe yosunu, sedir, bergamot, kehribar ve misk notalarına sahip bu parfüm, günlük kullanım için de çok uygun.

Erkeksi bir koku: Misk
Misk kokusu çoğu kişi tarafından çok erkeksi olarak algılanır ve bazıları tarafından erkek feromonlarıyla ilişkilendirilir. Evoria.com, bir çok kadının erkeksiliği çekici bulduğunu söylüyor ve misk kokulu erkek parfümlerin kadınların favorileri arasında yer aldığını belirtiyor. Evoria.com’un misk kokulu erkek parfümü önerisi ise Tom Ford Noir.

Karabiber kokusundan gelen enerji
Karabiber kokusu, tazeliği sayesinde enerji verici ve uyarıcı bir etkiye sahiptir. Evoria.com’a göre; enerjik ve canlı erkekleri beğenen kadınlar, karabiber kokularından etkileniyorlar. Dip notasında karabiber bulunan Burberry The Beat For Men, tam enerjinizi yansıtacak bir erkek parfümü.

Ylang Ylang’ı mutlaka deneyin
Daha önce ylang ylang kokusunu denemediyseniz mutlaka denemelisiniz. Ylang Ylang, bir çok insanın içini kıpır kıpır yapan bir etkiye sahip. Evoria uzmanlarına göre bu koku kadınlarda, sohbet etme isteği uyandırıyor. Kadınları etkilemek içn sohbet hiç fena br başlangıç sayılmaz. İçeriğinde Ylnag Ylang bulunduran Cerruti 1881 Pour Homme erkek parfümü ile sohbet çok koyulaşacak!

Kadın kalbini yumuşatan yasemin kokusu
Yaseminin hafif ve narin kokusu, kadının kalbini yumuşatacak ve duvarlarını yıkması için ona cesaret verecektir. Yeteri kadar çaba göstermeye hazır ve duyarlı bir erkekseniz yasemin kokusunu bir mutlaka denemelisiniz. Evoria.com’un yasemin kokmak isteyen erkekler için önerisi ise Yves Saint Laurent Jazz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle