Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Göz Çevresi Bakım Kreminiz

Kış aylarının soğuk ve kuru havası, hassas göz çevresini de olumsuz etkiliyor. Çok ince ve hassas olan göz çevremizi, hava koşullarında...

Kış aylarının soğuk ve kuru havası, hassas göz çevresini de olumsuz etkiliyor. Çok ince ve hassas olan göz çevremizi, hava koşullarından, yaşlanma, hastalık, yorgunluk ve uykusuzluk gibi olumsuz etkilerden korumak artık elinizde. 

Soya proteiniyle zenginleştirilen formülü ile Dermokil göz çevresi bakım kremi ile pürüssüz ve parlak bakışlara merhaba!

Cildi kurutucu çevresel etkilerden koruma özelliğiyle Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, göz çevresinin daha pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlıyor. Göz çevresini zenginleştirilmiş soya proteiniyle besleyen Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, aynı zamanda cilde ışıltı verip cildi canlandırıyor.

“Dermokil Anti Aging Göz Çevresi Bakım Kremi”yle, artık göz çevresinde istenmeyen kırışıklıkların önüne geçebilirsiniz. Dermokil bakım kreminin içeriğindeki soyadan elde edilen protein, glikoprotein ve polisakkaritler cildin dayanaklığını arttırıyor, cildi yeniliyor ve cilt hücrelerini canlandırıyor. Dermokil anti aging göz çevresi bakım kremi, kılcal kan dolaşımını hızlandırarak gözaltı morluklarını gideriyor; inci çizgilerin ve kırışıklıklarının görünümünü azaltıyor. Cildin kaybettiği elastikiyeti ve parlaklığı kazanmasına yardımcı oluyor.

Tüm seçkin parfümeriler ve yerel zincir marketlerden elde edebileceğiniz Dermokil göz çevresi bakım kreminiçok uygub fiyattan satışta.

Uygulama Şekli: Göz içine teması engellenecek şekilde göz kapakları, kaş bölgesi, elmacık kemiklerine kadar olan göz çevresi bölgesine sabah-akşam mercimek büyüklüğünde krem masaj hareketleri yaparak uygulanır. Dudak çevresi için de kullanılabilir.
gönderildi.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle