Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Taylan Kümeli'den Sağlıklı Beslenmenin Püf Noktaları

İstanbul’un cazibe merkezi Akasya Acıbadem’in gelenekselleşen Akasya Sohbetleri’nin 2016’daki ilk konuğu sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı T...

İstanbul’un cazibe merkezi Akasya Acıbadem’in gelenekselleşen Akasya Sohbetleri’nin 2016’daki ilk konuğu sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli oldu.

Akasya Acıbadem ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği Taylan Kümeli, sağlıklı beslenme ve sağlıklı kilo verme ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Taylan Kümeli Akasya Acıbadem’de sohbetine başlamadan önce, “Buraya ulaşım metro ile ne kadar kolaymış, ben de bundan sonra daha sık ziyaret edeceğim” dedi.

Akasya misafirlerinden söz istedi
Taylan Kümeli, Akasya Acıbadem’ de kendisini dinlemeye gelen misafirlere “Yarından itibaren buraya gelen herkes bana sağlıklı beslenme sözü versin, dediklerimi uygulayarak sağlıklı beslenip, sağlıklı kilo vereceksiniz”diyerek telkinde bulundu. Kümeli, “Özellikle kulaktan dolma yanlış bilgileri hayatınızdan çıkarmanızı istiyorum” diyerek misafirler ile sağlıklı beslenmenin ve kilo vermenin püf noktalarını paylaştı.

Akasya Acıbadem misafirleri, Kümeli’nin sağlıklı yaşam ile ilgili paylaştığı püf noktalarından sonra danışmak istedikleri soruları yönelttiler.

Kim demiş akşam 7’den sonra yemek yenmez diye?
Sağlıklı bir insanın günde 3 öğün yemek yemesi gerektiğini ifade eden Kümeli, “Sağlıklı bir insanın günde 3 öğün yemek yemesi gerekiyor. Sağlıklı beslenmek ve sağlıklı kilo vermek için bu sistemi hayatınıza entegre edin, ara öğünleri de geçiştirmeyin” dedi.

Kümeli; “Kim demiş akşam 7’den sonra yemek yenmez diye? Hangimiz akşam o saatte evde olabiliyoruz ki artık. Akşam istediğiniz saatte yemek yiyin ama en az 2 saat sonra uyuyun” diyerek sağlıklı beslenme için akşam yemeğinin önemine dikkat çekti.

Porsiyon kontrolü yapın
Taylan Kümeli, Akasya Acıbadem misafirlerine “Porsiyon kontrolünüzü yapın, yemeği yemeden önce ben ne yiyorum diye bakın, bir yemeği yirmi dakikada yiyin” önerisinde bulundu. Sağlıklı beslenmenin yanında spor yapmanın önemine de değinen Kümeli, “Spora vaktiniz yoksa yemek yedikten sonra evinizde koridorda 30 adım atın ve mutlaka günde 12 bardak su içmeyi unutmayın” diyerek misafirler sağlıklıbeslenmenin püf noktalarını paylaştı.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle