Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Zeytinyağlı biber dolması nasıl yapılır?

Zeytinyağlı dolma yapmayı öğrenmek istiyorsanız izleyin.  Mutfaksirlari.com'un kurucusu Nilay Tulum sizler için zeytinyağlı yaprak sar...

Zeytinyağlı dolma yapmayı öğrenmek istiyorsanız izleyin. 

Mutfaksirlari.com'un kurucusu Nilay Tulum sizler için zeytinyağlı yaprak sarmasından biber dolmasına kadar en güzel dolma tariflerini videolarla veriyor. İzleyin, zeytinyağlı dolma yapmanın püf noktalarından, dolmaya en çok yakışan baharatlara ve servis biçimine kadar her şeyi uzmanından öğrenin. Üstelik ücretsiz! Zeytinyağlı dolma içi hangi malzemelerden yapılır? Malzemeler ne kadar ve nasıl kullanılır? Yapraklar nasıl hazırlanır? Salamura ve taze yaprağın farkı nedir? Salamura yaprak, sarmadan önce nasıl hazırlanır? Taze yaprak nasıl hazırlanır? Biberler nasıl hazırlanır? Biberlerin içi nasıl doldurulur? Doldururken nelere dikkat edelim? Zeytinyağlı dolmalarda hangi baharatlar kullanılır? Tarçın, yenibahar mutlaka konur mu? Zeytinyağlı dolmalara ne kadar şeker koymak gerekir? Yaprak sararken nelere dikkat etmek gerekir? Bir yaprağa ne kadar iç koymak gerekir? Zeytinyağlı yaprak dolması uzun mu kısa mı, ince mi kalın mı sarılır? Zeytinyağlı yaprak sarması nasıl pişirilir? Zeytinyağlı biber dolması nasıl pişirilir? Pişirirken dolmaların üstüne tabak kapatmak gerekir mi? İçine erik, vişne katmak lezzeti nasıl etkiler? Zeytinyağlı dolmanın lezzetini neler artırır? Hangi baharatları mutlaka kullanmalıyız? Nasıl pişirirsek dolmamız daha lezzetli olur? Fazla pişirmek zeytinyağlı dolmanın lezzetini bozar mı? Zeytinyağlı dolmalar oda sıcaklığında mı servis edilmeli? Zeytinyağlı yaprak sarması ne ile servis edilebilir? Zeytinyağlı biber dolması ne ile servis edilebilir? Limon mutlaka olmalı mı?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle