Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Evinizde yeşil ve tonlarının rahatlatan etkisine yer açın

Dinginliği, huzuru ve doğayı temsil eden yeşil renklerle donatılmış bir yaşam alanı kulağa çok hoş geliyor değil mi?  Özellikle de yoğun g...

Dinginliği, huzuru ve doğayı temsil eden yeşil renklerle donatılmış bir yaşam alanı kulağa çok hoş geliyor değil mi? 

Özellikle de yoğun geçen bir iş gününün ardından huzuru yakaladığımız evlerimizin dekorasyonunda kullanacağımız yeşil ve tonları içsel dinginlik ve tazelik hissi yaratılmasına yardımcı oluyor. Oturma odalarındaki koltuk takımlarından ev aksesuarlarına kadar kullanacağınız yeşil tonlarıyla yaşam alanlarınıza derinlik katabilirsiniz.

Ev dekorasyonuna doğanın arındırıcı etkisini yansıtan ve mekana derinlik katan yeşil tonları; yatıştıran, güven ve huzur veren bir renk olarak mekanlarda denge sağlıyor. Her mekana tazelik ve canlılık katan bu renge yaşam alanlarınızda daha fazla yer vererek, şehir hayatının olumsuz etkilerini azaltabilirsiniz. Her bütçeye uygun ve rahatlığı ön planda tutan mobilyalardan oluşan koleksiyonları ve ev aksesuarlarıyla Buka, yeşil ve tonları için sayısız alternatif sunuyor.

Evlerde bir uğurböceği

Uğurböceğinin kanatlarından esinlenerek tasarlanan ve kullanıcısını geçmişteki güzel anılara götüren Beetle koltuk, yeşilin farklı tonlarındaki seçenekleriyle evinizin havasını değiştirmeye aday. Şık ve sevimli tasarımının yanı sıra dayanıklı oturum sağlayan kaliteli bir sünger yapısına sahip Beetle, değiştirilebilir kılıflarıyla da orta sert bir oturum konforu sunuyor. Beetle koltuğu, krem, beyaz, bej gibi renklerle kombinleyerek ortamın enerjisini dengeleyebilirsiniz.

Aksesuarlarla dengeleyin

Buka; yeşil konseptine uygun olarak özgün, modüler, inovatif ve özelleştirilebilir mobilyalarının yanı sıra bu rengi dengeleyeceğiniz aksesuarlar için de birçok seçenek sunuyor. Vintage ama bir yandan da modernizmden vazgeçemeyenler için patchwork halılardan, mumluk ve yastıklara kadar dekorasyonunuzda kullanacağınız aksesuarlar, dekorasyonunuzu tamamlamanıza yardımcı olacak. Yeşil yapraklı ve çiçekli desenlerinden oluşan birbirinden şık koltuk kırlent alternatifleriyle dekorasyonunuza canlılık katabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle